Kontakt

Sotarna Laholm AB
Stämmovägen 1
312 34 LAHOLM

 0430-26709

Telefontid
Helgfri måndag-fredag kl. 08:00-15:00

Vid akuta ärenden kan ni nå oss på
072-5830341

Maila oss gärna vid frågor

2 + 12 =

Såhär hanterar vi dina personuppgifter......

Vi på Sotarna Laholm värnar om din personliga integritet. Vi har därför tagit fram en informationstext där vi förklarar hur vi använder din personliga information. Här kan du även läsa om dina rättigheter.

 För att vi ska kunna utföra de tjänster som är lagstadgade men även de tjänster som kan beställas av oss behöver vi behandla dina personuppgifter. Vi värnar om din integritet och samlar därför inte fler uppgifter än vi behöver. Vi säljer heller aldrig dina uppgifter till tredje part.

 När du kontaktar oss, äger en eldstad eller beställer våra tjänster så accepterar du vår integritetspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att Sotarna Laholm använder elektroniska kommunikationskanaler för att kommunicera, skicka fakturor, budlappar och sms-påminnelser.

 Vilken information samlar vi in?

 Denna integritetspolicy täcker in alla uppgifter som vi samlar in så som namn, adress, telefonnummer, faktureringsadress, mejladress, personnummer, protokoll, tidigare utförda arbeten, bilder från fastigheten, information om eldstaden eller utförandet osv.

Uppgifterna kommer till vår kännedom när ni gör en beställning, köper en fastighet med eldstad eller skickar ett mejl, brev eller ringer till oss.

 Alla uppgifter används för att vi ska kunna utföra vårt arbete på ett bra sätt och för att du som kund ska få en trygg och bra service.

Vi kommer aldrig att sälja dina personuppgifter till tredje part utan din tillåtelse.

Vi sparar dina uppgifter så länge du äger din fastighet. Vissa uppgifter sparas även om du inte längre är fastighetsägare då det krävs enligt lagstadgade lagringstider, särskilt vad gäller redovisningslagen. Detta för att vi ska kunna utföra vårt arbete korrekt och ge bästa tänkbara service.

Dock är det bra att känna till att ansvaret för att informerar oss om väsentliga ändringar så som försäljning, ändrat bränsle osv ligger på dig som fastighetsägare.

Dina rättigheter:

Du som är registrerad hos oss har flera rättigheter som du bör känna till. En gång per år har du rätt att kostnadsfritt begära ett registerutdrag. Har vi felaktiga, ofullständiga eller missvisande uppgifter har du rätt att få dessa korrigerade.

Du har rätt att bli bortglömd, detta kan dock inte ske om vi har skäl att ha kvar dina uppgifter så som om vi behöver dessa för att kunna utföra vår myndighetsutövning. Skulle du dock tycka att det inte finns skäl till detta har du rätt att invända mot behandlingen.

Har du lämnat ett samtycke har du också rätt att dra in detta.

Kontakta oss:

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta ansvarig person för integritetsfrågor som du når via info@sotarnalaholm.se.

För att ta del av hela vår integritetspolicy –  kontakta oss.